Az a típus vagyok, aki egészen nehezen találta meg, mi is akar lenni felnőttként. Voltam dajka néni, aztán tanár. Lettem könyvelő, és dolgoztam webtárhely szolgáltatónál ügyfélszolgálatosként. Megtanultam weboldalt készíteni és mindent, amit a domainekről tudni érdemes. Kívülről, belülről… Ha álmomból felébresztenek, talán még ma is el tudom mondani fejből éppúgy a Szeget szeggelt, mint a domain regisztrációs szabályzatot. Bár sok dolog változott, egyetlen dolog örök maradt az életemben. Ez pedig nem más, mint a szövegírás.

A szövegekkel való kapcsolatom egészen gimnazista koromra nyúlik vissza. Akkoriban leginkább verseket, rövid elmélkedéseket írtam, nagyjából csak magamnak. S, hogy mindez megmaradjon az utókornak, el is mentettem őket floppy lemezre… Már akkor is nagyon vonzott az informatika. Aztán ki gondolta volna, hogy az utókor már nem is tudja, mi az a floppy?

Kisebb szünetekkel ugyan, mégis folyton előtérbe került a szövegírás az életemben annak ellenére, hogy sosem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mígnem…

A szövegírás mindenhol utolért

A főiskolás éveim alatt volt szerencsém publikálni egy irodalmi folyóiratba. Bár ez számomra nem volt hosszú életű, mert az első kudarc után fel is adtam, a lap és a szerkesztőség ennek ellenére nagy hatással volt rám.

A későbbi években kissé megfeledkeztem a szövegírás szeretetéről, ugyanis édesanya lettem.

Amikor újra munkába álltam, egy domain-, és webtárhely szolgáltató vállalkozásnál kötöttem ki és húztam le 5 és fél évet. Hamar felfedezték, hogy elég jól kommunikálok írásban és szóban is, ráadásul roppant lelkesedéssel fordulok az informatika iránt. Ennek köszönhetően egyre több szövegírást sóztak rám. Lehetőségem nyílt a vállalkozás teljes belső tudásbázisát felépíteni és informatika, valamint életképek témában a cég blogjába szövegeket írni. Munkám során megtanultam weboldalt készíteni HTML-ben és megismerkedtem különböző cms rendszerekkel is, melyek közül nagy kedvencem lett a WordPress. Innentől a weboldal készítés a szerelmem lett. Megtapasztaltam az alkotás örömét úgy, hogy közben  ezzel másoknak is segítek. Számos weboldal elkészítésén túl is izgalommal telve állok neki egy oldal tervezéséhez és elkészítéséhez.

Hosszú évek teltek így el, mígnem mérföldkőhöz érkeztem. Úgy éreztem, hogy itt az ideje valami olyanba vágni a fejszém, ami igazán boldoggá tesz és motivál. Sok izgalmas projektben próbálhattam ki magam és megtapasztaltam, hogy a weboldal készítés és szövegírás áll hozzám a legközelebb. Ez az, ami feltölt és jóleső visszajelzésekkel gyarapodva további erőt ad a mindennapi élethez.

Célom, hogy minél több kisvállalkozónak segíthessek abban, hogy egy jól szövegezett és könnyen áttekinthető honlapja legyen. Szeretném megmutatni azt, hogy egy jó weboldallal összhangban működő blog és egy Facebook oldal a vállalkozás számára nem csak többletbevételt jelent, de jó hírnevet is, mely által a vásárlók újra és újra visszatérnek majd.

Szokták volt mondani: csak az nem posztol, aki halott. Ugye, nem szeretnéd, hogy vásárlóid azt higgyék, a te boltodban már senki se dolgozik?

Kérdésed van?
Írj nekem még ma!

Minden e-mailre válaszolok 48 órán belül. Becsszó ?